Waarom eigenlijk een shoot?

Waarom een shoot? Je kunt toch ook mooie foto’s maken met je telefoon?! Zo ongemakkelijk voor de camera staan en elke voorbijganger die naar je kijkt, vreselijk!

 

Dit is stiekem wat veel mensen denken. Tsja, je kunt ook mooie foto’s maken met je telefoon van je kinderen of je zwangere buik want eerlijk, de telefoons van tegenwoordig zijn best aardig van kwaliteit. Het enige is, het is dan of een selfie of niet iedereen staat erop of je hebt hem laten maken door de buurman die nauwelijks weet waar het knopje zit om de foto te maken, oeps.

Hoe mooi is het om een paar keer in je leven te investeren in een mooie shoot? Ik beloof je, de sfeer is ongedwongen en we gaan heel veel plezier maken!

Goed, leuk zo’n shoot maar wanneer dan? Een shoot kan natuurlijk op elk moment dat jij waardevol vindt, met je zwangere buik om dat voor altijd als aandenken vast te leggen als de baby er straks is. Maar kies je juist voor een newbornshoot voor als de baby er net is , eerlijk (hoe cliché ook) ze groeien zo snel en het gaat zo hard, het is zo dierbaar om die tijd vast te leggen. Ook met broertjes en zusjes erop, want die vergeten die tijd, hoe mooi is het voor hen later om daar een aandenken aan te hebben?

Of wil je juist een gezinsshoot waarbij iedereen kan rondhuppelen, dansen, spelen, knuffelen en plezier kan maken? Dat is namelijk wat we doen, we gaan heerlijk dansen en spelen, de ongedwongen sfeer zetten we neer en als je de foto’s terugziet, herken je jezelf en heb ik jullie vast gelegd precies zoals jullie zijn.

Mijn doel is om jullie in elke fase van jullie gezin op zijn puurst, mooist en spontaanste manier vast te leggen.

Gewoon, zoals jullie zijn.

Daarom sta ik ook volledig achter mijn missie:
Lifestyle familiefotograaf voor een waardevolle herinnering tijdens elke fase van jullie gezin

 

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Kijk eens hier bij mijn portfolio: