Algemene voorwaarden - June fotografie 
Versie : 2022

Info@junefotografie.nl
+31(0)643819604

Bij het boeken van een fotoshoot bij June fotografie gaat de klant automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

Algemeen

De auteursrechten van de foto’s berusten op de fotografe. De fotografe blijft te allen tijde eigenaar van de foto’s.

De klant geeft June fotografie toestemming om de foto’s te gebruiken voor eigen promotiedoeleinden zoals social media en plaatsen op website. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie.

Indien de klant niet wilt dat de foto’s van hem/haar gebruikt worden voor hierboven deze doeleinden, dan dient de klant dit tijdens de reservering via de mail kenbaar te maken.

 

De fotoshoot

June fotografie kan nooit aansprakelijk gesteld worden bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotoshoot op locatie. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de kant van de fotografe.


De foto’s

Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze zijn gemaakt door de fotografe.

Het is niet toegestaan de foto’s die uiteindelijk niet gekozen zijn uit de galerij, met watermerk af te snijden en te gebruiken voor social media of wat voor doeleinden ook.
De levertijd van de digitale foto’s van de fotoshoot is 3 weken.

De fotografe zal de opdracht uitvoeren in haar persoonlijke stijl en kwaliteit. June fotografie stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotografe vallen.

De klant is zelf verantwoordelijk voor een back up te maken van de aangeleverde bestanden. Niet gebruikt materiaal is later niet opeisbaar of opvraagbaar. De RAW bestanden worden niet vrijgegeven.


Prijzen en betaling

Alle prijzen die June fotografie hanteert zijn in euro’s, vrijgesteld van BTW en exclusief eventuele andere kosten zoals reiskosten, verzendkosten.
Betaling dient 48uur vooraf aan de shoot gedaan te zijn. Nadat de factuur voldaan is staat de datum vast.

Alle prijzen die June fotografie hanteert, op de website of anderszins kenbaar zijn gemaakt, kan de fotografe ten alle tijden wijzigen.

 

Privacy

June fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummers, emailadres etc) openbaar maken of doorgeven aan derden.
June fotografie zal de digitale bestanden van de fotoshoot na 12 maanden uit haar opslag verwijderen.


Annulering

Bij annulering moet de fotoshoot minimaal 48 uur van tevoren, met een geldige reden, worden afgezegd, anders worden de volledige kosten in rekening gebracht wegens misgelopen van inkomsten. Annulering kan enkel schriftelijk via de mail doorgegeven worden.

In geval van regen of andere omstandigheden waardoor de fotoshoot in het gedrang komt, nemen we van tevoren contact op met elkaar. In overleg zoeken we hier een passende oplossing voor.

Het kan gebeuren dat de fotoshoot door overmacht (bijvoorbeeld ziekte) van de fotografe niet door kan gaan. June fotografie zal zich volledig inzetten om de opdrachten uit te voeren. Eventuele schade kan in dit geval niet op de fotograaf verhaald worden. Er worden uiteraard geen kosten gerekend. In overleg kan de fotoshoot een ander tijdstip plaatsvinden.