Newbornbshoot Junefotografie in Haarlem thuis op het bed.

Ellis - newborn

Wat zijn de foto's prachtig geworden!! Wauw. Echt zo ontzettend blij mee! Tsja.. Daardoor konden wij ook echt niet kiezen, we hebben ze allemaal genomen.

Zo mooi om de relaxte sfeer van de shoot terug te zien in de foto's. We konden lekker onszelf zijn en knuffelen met de kleine meid, dat heeft geleid tot hele liefdevolle foto's. Het zijn de eerste foto's van ons als gezin en daarom extra waardevol.

Bedankt voor je geduld en je snelle service.

Zwangerschapsshoot in de Soesterduinen tijdens Golden Hour

Tessy - Zwangerschap

Via Instagram kwamen wij bij Lisette, haar stijl en jurken uit de client closet spraken ons direct aan. Ze reageert altijd lekker vlot en dacht mee in de locaties en stelde er een aantal voor.

Het poseren vond ik een beetje onwennig maar door de goede aanwijzingen en het geklets ging het heel soepel. De shoot vloog echt voorij en ik vond het heel leuk om te doen!

Al vrij snel stonden er 90 foto's klaar, stuk voor stuk echt prachtig waar wij uit mochten kiezen.

De golden hour sfeer was precies wat ik wilde. Kortom een aanrader als je opzoek bent aar een leuke fotograaf die prachtige foto's maakt!

Gezinsshoot met je familie  in het zand

Tineke - gezinsshoot 

Zo mooi, zo geweldig is het resultaat!
Wij zijn mega dankbaar voor de foto's en de leuke avond!

Het is echt magisch, het licht, de kleuren, jouw stijl Lisette.... Echt een droom om naar te kijken. De shoot was een feestje om te doen en naar het resultaat blijven we uren kijken. Enorme aanrader!

Minishoot van een gezin en een meisje op een schommel

Wendela - gezinsshoot (minishoot)

Wat een super ervaring hebben wij gehad met de mini shoot van Lisette! Prachtige locatie, mooie styling en wellicht nog wel het allerbelangrijkste, een super fijne en spontane fotografe die ons helemaal op ons gemak liet voelen! Ook ons dochtertje van 1,5 jaar vertrouwde Lisette meteen en kon helemaal zichzelf zijn, super fijn om dat als ouders ook te merken.

Wat een eindresultaat, we hebben echt prachtige sfeervolle foto’s die ons precies hebben vastgelegd hoe wij alsgezin ook zijn!

Enige ‘nadeel’, er waren zo veel mooie foto’s dat we niet konden kiezen en we uiteindelijk alle foto’s hebben besteld haha!

Na deze ervaring hebben wij dan ook gelijk besloten om zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij Lisette te plannen! We kunnen niet wachten

Katja & Leon - Zwangerschap
Lisette kwam onlangs voor een zwangerschapsshoot bij ons thuis. Helaas was het wegens de weersomstandigheden niet mogelijk om de shoot buiten te doen. Met onze twee dochters Nora en Marit (4 en 2 jaar) was het op het tijdstip van de shoot werkelijk een dolle boel in huis, maar jeetje wat heb jij een engelengeduld Lisette! Jij wist in een mum van tijd de meisjes op hun gemak te stellen, te entertainen en tevens spelenderwijs aan te sporen om hun liefde met mama en haar bolle buik te delen (en uiteraard ook met papa) met als resultaat: een mooie en dierbare collectie aan pure foto's. Zowel het boeken van de shoot als de communicatie voorafgaand verliep erg soepel, het kledingadvies en de client closed zijn een ware pré. Ondanks de leveringstermijn van 2 weken, heb jij ons binnen een week al kunnen verblijden met het resultaat van de shoot. Kortom: kundig en geduldig! Wat kijken wij nu al uit naar ons volgende weerzien; een newborn-/gezinsshoot met ons kleine 3e wondertje erbij.

 

Milou - newborn 

Lieve Lisette,
Wat ben je een leuk en lief mens! Je bent ons gezin komen fotograferen toen onze 2e zoon net 3 weekjes oud was. Wat heb je prachtige beelden vastgelegd en alles op een natuurlijke manier. Geen poseer werk maar gewoon echt wie we zijn. Ook was je onwijs leuk met Luca (2,5 jaar) di ene nogsteeds na doet met zijn houten fotocamera. Je bent onwijs snel met het leveren van foto's. Dat vonden we super, want zeg nu eerlijk, iedereen wil het liefst zo snel mogelijk het resultaat zien. 

Dank je wel voor deze prachtige foto's waar we altijd naar kunnen kijken. Tot een volgende keer!

Maria - Newborn 

Wij hebben een fotoshoot gedaan in de duinen waarbij Lisette ons gezin prachtig heeft vastgelegd. De ontspannen sfeer waar ze voor zorgt tijdens de shoot vertaalt zich naar de foto's, deze zijn mooier geworden dan wij hadden durven hopen. 

Wij voelden ons erg op ons gemak waardoor de tijd erg snel ging en wij niet het idee hadden dat wij moesten poseren. 

Wij raden Lisette absoluut aan! 

Jorien - Zwangerschap 

De foto's zijn prachtig! Dank je wel daarvoor. De foto's hebben we gemaakt bij de Oosterplas, wat een mooie locatie! De communicatie vooraf en achteraf was heel duidelijk. Wij wisten precies waar wij aan toe waren. 

Vooraf een fijne en duidelijke infobrief met alles wat we van de shoot konden verwachten tot aan de kledingadviezen. 
Tijdens de shoot voelden wij ons ontspannen, alleen onze zoon moest nog even los komen. Dankzij de bellenblaas die Lisette bij zich had ontplooide hij. Wat een goede oplossing! 

Wat fijn dat wij al na een (!) dag een foto gedeeld kregen. Na vier dagen volgde de rest van de foto's en dat resultaat mocht er zeker zijn. Wat een mooie foto's heeft Lisette van ons drietjes en zwangere buik gemaakt. Wij zijn er super blij mee! 

Laura - Zwangerschap

Ik ben zo ontzettend blij met de foto's die Lisette heeft gemaakt. Ik kan gewoon niet kiezen! Prachtig. 

De shoot zelf was ook een feestje. De mooie strandomgeving, prachtige jurken uit de client closet en het was ook nog eens reuze gezellig. 

Heel waardevol dat mijn zwangere buik zo mooi is vastgelegd. Dank je wel!!

En voor iedereen die nog twijfelt om ook zo'n shoot te doen met Lisette: gewoon doen, aanrader!

Claire - Gezin

We hebben enorm genoten van de shoot! Het is echtuier dat we zo veel verschillende foto's hebben ontvangen met maar een uur shotten. Zo veel verschillende hoeken en heel veel variatie in de foto's en dat met twee jonge kinderen. 

Zo ontzettend tof om te zien hoe onze dochter zich zo snel openstelde naar Lisette toe, ze had zo veel plezier en wij daar door ook. Dankzij Lisette, complimenten!

Ik hou helemaal niet van op de foto gaan maar op deze manier was het een feestje. 

De foto's kregen we ranzend snel, binnen een paar dagen en konden echt niet kiezen. 

We zijn enorm enthousiast, dank je wel! 

Do - Zwangerschap 

De zwangerschapsshoot met Lisette was super! Het was heel ongedwongen en relaxed, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. Ze denkt heel goed mee tijdens de shoot, waardoor je foto's krijgt met de mooiste poses. De Client Closet vond ik ook enorm behulpzaam, scheelt veel gestress met zoeken naar de perfecte outfit. De jurken die ze in de aanbieding heeft zijn ook nog eens stuk voor stuk prachtig. 

De communicatie voor en na de shoot was heel soepel, via de mail en de app, en de foto's stonden binnen no-time klaar voor ons in de gallerij. Ze stuurde meteen na de shoot ook een klein voorproefje. Ik vond het heel leuk om zo alvast een idee te krijgen van hoe de foto's waren geworden.

Met het eindresultaat zijn we enorm blij. Het is zo waardevol om deze fantastische foto's als herinnering aan de zwangerschap te hebben. Ik zou het zo weer doen. 

We gaan de newborn shoot in ieder geval alvast reserveren!

Yvette - Zwangerschap 

Als je op zoek bent naar spontane, liefdevolle en warme foto's dan moet je bij Junefotografie zijn! Wat is Lies een relaxte en kundige fotografe. Ze maakt snel contact met je, geeft je, indien gewenst ook, wat aanwijzingen, maar gaat samen met jou op zoek naar wat je graag terug wil zien in de foto's. Ook deze shoot is weer prachtig gelukt, Lies maakt het kiezen reuze moeilijk :) Dank je wel lieverd, dat je deze, voor mij zo'n bijzondere tijd, zo goed en liefdevol hebt kunnen vastleggen!
Liefs Yvette

Noortje - Newborn

Na een succesvolle zwangerschapsshoot met prachtige foto’s besloten we om jou opnieuw te vragen voor een newbornshoot. 

Tijdens de shoot voelde het gelijk ontspannen. Dat vinden we belangrijk want alleen op die manier kunnen we goed onszelf zijn.

Ook deze keer heb je ons weer verblijd met prachtige foto’s van ons gezin. Zelfs zo mooi dat we haast niet konden kiezen, want ze waren eigenlijk allemaal heel mooi. Onze complimenten! 

Dank je wel voor het prachtige resultaat! Nu hebben we van de zwangerschap én de eerste periode na de geboorte een ontzettend mooi aandenken. Dat is heel waardevol voor ons.