Wat moet ik aan?

Belangrijkst is dat jij iets aan doet waar jij je prettig in voelt. 
Over het algemeen doen aardse en zachte tinten/kleuren het goed op foto's, zoals: wit, crème, bruin, roest maar ook oud roze, licht blauw, donker groen etc. 

Probeer drukke printjes, teksten en plaatjes op kleding te vermijden. Even als harde of felle kleuren. 

Bij boeking zal ik ook een kleding advies document mee sturen en je kunt natuurlijk een de prachtige jurken uit de client closet lenen! 

Bekijk ze hier:

Waar vindt de shoot plaats?

De newbornshoot is altijd bij jullie thuis. De rest van de shoots is de locatie naar keuze: strand of duinen heeft de voorkeur. 
Mijn favoriete locatie is het strand of de duinen. Voor tips kun je altijd bij mij terecht! 

Waar moet ik op letten bij een binnenshoot?

Probeer het huis zo licht en rustig mogelijk te houden. Vaak zijn er ook mooie foto's te maken in de slaapkamer op bed, een mooi wit (of rustig / neutraal) dekbed is dan vaak erg mooi. 

Wat te doen met slecht weer bij een buitenshoot?

Bij slecht weer hebben we twee opties: of we verplaatsen de shoot naar binnen, of we verzetten de shoot. Deze keuze ligt bij jullie. Of het echt slecht weer is, dat beslissen we in overleg. 
Slecht weer is over het algemeen: code geel/oranje/rood, hagel, regen, storm en extreme kou. 

Poseren is niet echt ons / mijn ding, wat nu?

Geen probleem! Ik probeer zo veel mogelijk spontane foto's te schieten. Doe rustig je ding, ontspan en probeer wat te lopen, spelen, grapjes te maken, stoeien, knuffelen, kietelen etc. 
Ik zal jullie ook zo veel mogelijk op jullie gemak te stellen en af en toe opdrachten te geven, te sturen en (grappige) vragen stellen. 

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot doen?

Het mooiste is als je tussen de 30 en 36 weken bent. Maar dit ligt ook helemaal aan jou hoe goed jij je voelt en wanneer jij je op je mooist voelt. 

Wanneer kunnen we het beste een newbornshoot doen?

Deze vindt plaats tussen de 5 en 30 dagen.

Hoe en wanneer ontvangen wij de foto's?

Jullie ontvangen de foto's binnen 14 dagen. De foto's worden verzonden via een online galerij waarbij je zelf je foto's kunt uitkiezen.

Hoe kunnen wij betalen?

Vooraf aan de shoot ontvangen jullie een factuur, deze mogen jullie binnen 14 dagen voldoen. 

Wat nu als wij meer foto's willen dan in het pakket zit?

Geen probleem natuurlijk! Dan kun je zo veel foto's als je wilt extra bij bestellen! Bekijk de prijzen bij het kopje "prijzen" onder info.