Laura zegt: "Lisette is ontzettend warm en spontaan. Je voelt je direct bij haar op je gemak. Dit is terug te zien in op de foto's.
Ook de jurken uit de client closet zijn prachtig!


Ik ben Lisette Vlek van Marken.

Getrouwd met de meest zorgzame man en samen hebben wij een dochter, Felin. We wonen in het heerlijke Haarlem en houden van terrasjes, zon, strand, boswandelingen, gezelligheid en lang tafelen.

Sinds 2019 ben ik bezig met fotografie. 
Ik was altijd al bezig met foto's maken met mijn telefoon maar in 2019 kregen wij onze dochter Felin waarvan ik elke dag de mooiste foto's wilde maken. 
Op dat moment zag ik dan ook nog meer de waarde van foto's, goede foto's. 
Na een aantal online cursussen en oefenshoots ben ik sinds januari 2020 overgegaan tot het doen van betaalde fotoshoots. 


Belangrijk vind ik dat het betaalbaar is voor iedereen zodat iedereen eens of zelfs meerdere keren zijn gezin, kinderen, zichzelf of wie dan ook vast kan laten leggen. 

Mijn favoriete plek is de duinen in de omgeving van Bloemendaal / Zandvoort. Je hebt er prachtige verscholen plekjes die waanzinnig zijn tijdens zonsondergang. 

Newbornshoots word ik altijd heel enthousiast van wanneer ik in een licht huis kom en een prachtige mama, papa en soms broertjes en/of zusjes aantref. 
Er is niets puurders dan dat vast te leggen.

Doordeweeks geef ik 4 dagen les op een basisschool aan groep 7.

Wie weet zie ik jou / jullie binnenkort wel door mijn lens!

Boeken kan via e-mail, w'app, Instagram of het contactformulier onderaan.

‚Äč

Veel liefs, 

Lisette 


Wil je contact opnemen? Klik dan hierboven.

 

Voor vragen kun je ook altijd even kijken bij info, wie weet wordt jouw vraag daar al beantwoord.