Maria zegt: "Lisette heeft ons gezin prachtig heeft vastgelegd tijdens een newbornshoot. De ontspannen sfeer waar ze voor zorgt tijdens de shoot vertaalt zich naar de foto's, deze zijn mooier geworden dan wij hadden durven hopen. 

 

Newbornshoot


Je bent mama en papa geworden van een minimensje en je wil dit moment voor altijd vast leggen. Heel goed! Want clichés zijn er omdat ze waar zijn: ze blijven maar zo kort klein.

De beste tijd om een shoot te plannen is tussen de 5 en 20 dagen na de geboorte. Dit is natuurlijk enorm afhankelijk hoe jij en je kleintje je voelen.
Tijdens je zwangerschap plannen we de newbornshoot 2 weken na de uitgerekende datum, wanneer je kleintje er is plannen we de definitieve datum
Advies daarin is, boek dit wanner je ongeveer 20 weken zwanger bent.
Vooraf aan de shoot hebben we contact over de locatie (vaak lekker thuis), datum en tijd. Je mag mij altijd contacten over outfit opties. Ook mag je geheel vrijblijvend kleding lenen uit de client closet. Tijdens de shoot zorgen we voor een fijne, ontspannen en spontane sfeer. Verder is er alle tijd tijdens de shoot om te voeden, verschonen, troosten en veel te knuffelen, geen haast!
Na de shoot ontvang je binnen 3 weken een online galerij met zo'n 40-60 foto's. Hieruit mag jij je favo foto's uitkiezen. 

newborn fotografiie thuis knuffelend samen
Newbornshoot baby dichtbij mama
Newbornshoot thuis op bed met het hele gezin
Newbornshoot closeup van baby op schoot
Newbornshoot door Junefotografie in Haarlem thuis
Newbornshoot in huis met de baby op bed door June Fotografie
Newbornshoot thuis met papa en mama
Newbornshoot thuis op de bank met papa en mama

Benieuwd naar de ervaring van anderen?